top of page
Αναζήτηση

Layering κοσμημάτων | Tips για να τα φορέσεις όλα μαζί


Το Layering στα κοσμήματά μας είναι trend τα τελευτία χρόνια και αποτελεί μία μέθοδο, που μπορεί να αναβαθμίσει το σύνολό μας.


Ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται με το σωστό τρόπο, ώστε να δείχνουμε μοντέρνες και cool και όχι παραφορτωμένες και outdated.


Παρακάτω σας δίνουμε μερικά απλά βήματα για να κάνετε το σωστό layering στα κοσμήματά σας.






1. Αποφασίστε ποιο κόσμημα θα είναι στο επίκεντρο


Ανάλογα με το μήκος που θα επιλέξετε για το σύνολο των κοσμημάτων που θα φορέσετε, αποφασίστε ποιο θα βάλετε στο επίκεντρο. Στη συνέχεια, χτίστε το layering που θέλετε γύρω από αυτό


2. Επιλέξτε ένα θέμα


Αφού επιλέξετε το κολιέ που θα βάλετε στο επίκεντρο, επιλέξτε ένα θέμα που να δένει όλα μαζί τα κοσμήματα που θα βάλετε μαζί. Για να μην καταλήξετε να φοράτε ανόμοια πράγματα και στο τέλος να έχετε ένα υπερβολικό και βαρύ αποτέλεσμα, κινηθείτε σε παρόμοια υλικά, χρώματα, στυλ κλπ και ταιριάξτε τα κατάλληλα μεταξύ τους.


3. Ιδανικά επιλέξτε διαφορετικά μήκη και ένα υλικό


Με αυτό τον τρόπο κάνει το θέμα σας πιο ενδιαφέρον και απογειώνει τη συνολική σας εμφάνιση. Όμως το να φοράτε ένα πολύ μακρύ και ένα πολύ κοντό κολιέ θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό. Καλό είναι όλα τα κολιέ να εφαρμόζουν αρμονικά στο λαιμό σας με μερικά εκατοστά απόσταση το ένα από το άλλο. Το ίδιο ισχύει και για το υλικό από το οποίο θα είναι φτιαγμένα (βλέπε tip 2 πιο πάνω)


4. Το κολιέ πρέπει να ταιριάζει με το στυλ της μπλούζας

Το ιδανικό θα ήταν να μοιάζει σα να είναι συνέχειά της σε ένα ομοιόμορφο outfit. Οι μπλούζες με V είναι ιδανικές για λεπτά κολιέ με κάποιο κρεμαστό στην άκρη, το οποίο θα αναδυκνείεται ενώ πλαισιώνεται αρμονικά. Αντίθετα, οι μπλούζες με λαιμόκοψη καλό είναι να φοριούνται με μακριά κολιέ που κατεβαίνουν πολύ πιο κάτω από το τέλος της μπλούζας, ή με πιο round κολιέ με σχετικά κοντή αλυσίδα. Σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει η άκρη του κολιέ να κρύβεται από τη μπλούζα ή να προσπαθεί να εμφανιστεί οριακά κάτω από αυτήν.


Ιδέες για layering



Με μαργαριτάρια

πιο ρομαντικό σε συνδυασμό με την μπλούζα













Με μπάρα στο επίκεντρο

πιο fashion και creative


















Ιδέα για layering στην παραλία ή για καλοκαίρι

πιο ανάλαφρο με λεπτές αλυσίδες και καλοκαιρινό θέμα
















source: https://jewelrytrends.gr/

42 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page