top of page
Αναζήτηση

Πώς να προσθέσετε τη ζώνη σε κάθε σας εμφάνιση (και για plus-size)

HOW TO BELT ANYTHING (plus-size included)



Όταν σκέφτεστε να βάλετε ζώνη, πιθανότατα σκέφτεστε πρώτα να τονίσετε τη μέση του αγαπημένου σας φορέματος. Αυτός είναι ένας κλασικός τρόπος για να εντάξετε μια ζώνη στην εμφάνισή σας. Όμως, οι ζώνες μπορούν πραγματικά να γίνουν τα Νο1 αξεσουάρ σας για να προσθέσετε περισσότερη δομή και θηλυκότητα σε πολλά άλλα κομμάτια της ντουλάπας σας και όχι μόνο στα φορέματά σας.


Κατά τη γνώμη μου, οι ζώνες είναι οι πιο ευέλικτες προσθήκες σε κάθε γκαρνταρόμπα γιατί προσαρμόζονται εύκολα στην αλλαγή της μέσης σας και μπορούν ακόμη και να φορεθούν σε διαφορετικά επίπεδα — ή ακόμα και δύο ταυτόχρονα! — ώστε να δημιουργήσετε διαφορετικές σιλουέτες.


Παρακάτω είναι 5 διαφορετικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τις ζώνες σας με μερικά από τα πιο συνηθισμένα κομμάτια της ντουλάπας σας. Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αλλάξετε το ύφος των ρούχων σας και να φαίνεστε ακόμα πιο κομψή.

Φορέματα Όπως είπαμε και πιο πάνω, μια ζώνη μπορεί να βελτιώσει ολόκληρη το στυλ ενός φορέματος και βέβαια και τη δική σας σιλουέτα! Ένα από τα αγαπημένα μου τρικ είναι τα φορέματα που δεν έχουν ενσωματωμένη μέση. Είναι ένα πολύ ωραίο κόλπο για τη βαλίτσα των διακοπών, γιατί μπορείτε να φορέσετε στη μία περίσταση το φόρεμα φαρδύ ως έχει για μια πρωινή πιο casual εμφάνιση ή να το μετατρέψετε με μία ζώνη σε μία πιο κομψή εκδοχή για απογευματινή βόλτα στο νησί.

Παλτό + Blazers Ένα ακόμα αγαπημένο στυλιστικό τρικ είναι να βάζουμε ζώνη στα παλτό και τα σακάκια. Αυτό προσθέτει δομή στο συνολικό λουκ με αποτέλεσμα να δείχνει πιο κομψό και θηλυκό.





Ζακέτες και Πουλόβερ Τα πλεκτά μπορεί κάποιες φορές να δείχνουν πολύ χύμα. Με την προσθήκη ζώνης όμως γύρω από τη μέση σας οριοθετείται η σιλουέτα σας και η προσοχή στρέφεται στις όμορφες θηλυκές καμπύλες σας.


Tops Ίσως να μην το έχετε σκεφτεί, αλλά τα μακριά τοπ και οι μπλούζες σε στυλ πέπλο δείχνουν επίσης υπέροχα με ζώνη! Τα μακριά τοπ γίνονται αμέσως μινι φορέματα και οι μπλούζες πέπλο αναβαθμίζονται σε πιο προχωρημένο στυλ. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά που θέλετε να ξεχωρίζετε με την εμφάνισή σας.





108 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page