top of page
Αναζήτηση

Πώς να συνδυάσετε prints & patterns στην εμφάνισή σας;


Εδώ και αρκετά χρόνια, ο συνδυασμός ρούχων και αξεσουάρ με διαφορετικά prints σε ένα outfit, θεωρείται μοντέρνος και κομψός. Παρόλα αυτά, δεν γνωρίζουν όλοι τον τρόπο για να συνδυάζουν πουά με ρίγες, λουλούδια με γεωμετρικά σχέδια, φίδι με animal print κ.λπ.


Ωστόσο, ο συνδυασμός ενδυμάτων με διαφορετικά μοτίβα και σχέδια δεν είναι κάτι εύκολο. Υπάρχουν μάλιστα αρκετοί κίνδυνοι. Όπως να μοιάζεις με κλόουν, να φορτώνεις υπερβολικά την εικόνα σου ή να αυξάνεις την όγκο του σώματός σου.


Aξίζει τελικά να συνδυάζουμε διαφορετικά σχέδια και μοτίβα στην εμφάνισή μας; και αν ναι πώς μπορούμε να το κάνουμε σωστά;


Η απάντησή στο εάν είναι πετυχημένος ένας τέτοιος συνδυασμός, εξαρτάται από την προσωπικότητα του καθενός. Είτε είστε πιο εκκεντρική είτε πιο κλασσική, υπάρχουν τρόποι να συνδυάσετε επιτυχημένα διαφορετικά μοτίβα.


Υπάρχουν γενικοί κανόνες, που όλοι μπορούμε να ακολουθήσουμε. Ωστόσο, ο πιο σημαντικός κανόνας είναι ότι θα πρέπει να αισθάνόμαστε άνετα μέσα στα ρούχα μας και να το υποστηρίζουμε ως προσωπικότητα.


  • Φροντίστε να είναι ξεκάθαρο το διαφορετικό print ή μοτίβο στο πάνω και στο κάτω μέρος

  • Επειδή αυτοί οι συνδυασμοί μπορεί να τονίσουν επίμαχα σημεία μας, πρέπει να γνωρίζουμε το σωματότυπό μας, ώστε να ντυθούμε αναλόγως.

  • Εάν διαλέξετε κάτι με animal print, δεν χρειάζεται να επιλέξετε και άλλα είδη στο ίδιο outfit με διαφορετικό animal print. Ένα είδος με παρόμοιο χρώμα είναι αρκετό.

  • Μην χρησιμοποιείτε οριζόντιες ρίγες με κάθετες ρίγες.

  • Είναι καλύτερο να συνδυάζετε μόνο 2 πράγματα με διαφορετικά μοτίβα, όχι περισσότερο.

  • Όταν συνδυάζετε διαφορετικά μοτίβα, μην επιλέγετε ρούχα με παρόμοια μοτίβα (παρόμοιοι κύκλοι, λουλούδια), γιατί η εμφάνισή σας θα φαίνεται πολύ επιβλητική. Στο Instagram, οι μπλόγκερ μόδας έχουν τέτοιες εικόνες που φαίνονται φωτεινές και ασυνήθιστες, στην πραγματική ζωή πιθανότατα θα φαίνονται περίεργες.

  • Το κλειδί αυτών των συνδυασμών είναι η χρήση ρούχων με διαφορετικά σχέδια κατασκευασμένα από το ίδιο ύφασμα (βαμβάκι, μετάξι, συνθετικά) καθώς και ο παρόμοιος συνδυασμός χρωμάτων.




Δείτε πιο κάτω μερικούς από τους πιο επιτυχημένους συνδυασμούς.










Ρίγες με floral















Πουα με floral

















Πουα με ρίγες



















Καρό με ριγέ














Πιο κλασσικοί συνδυασμοί μοτίβων








Πιο εκκεντρικοί συνδυασμοί


Συνδυασμοί τριών μοτίβων




Συνδυασμοί ασυνήθιστων μοτίβων


Ο συνδυασμός διαφόρων prints & patterns μεταξύ τους είναι πολύ δύσκολος, ακόμα κι αν είναι μοντέρνος. Για αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές στις επιλογές και τους συνδυασμούς σας.


Παρόλα αυτά, ακόμα και αν νομίζετε ότι δε σας πηγαίνει, αξίζει να πειραματιστείτε. Τολμήστε το λοιπόν!



by Findmystyle





338 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page