top of page
Αναζήτηση

Τα 7 πιο trendy είδη που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας αυτό το φθινόπωρο 2021


Το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και η γκαρνταρόμπα μας όπως κάθε χρόνο "απαιτεί" πεισματικά οργάνωση και ανανέωση. Και με αυτό φυσικά δεν εννοούμε να πετάξουμε ότι έχουμε και να ψάξουμε για νέα γκαρνταρόμπα.


Αυτό που χρειάζεται για να δείχνετε φρέσκιες και μοδάτες είναι να εμπλουτίσετε την ήδη υπέροχη συλλογή σας με κομμάτια κλειδιά που θα σας δώσουν έναν νέο αέρα στυλ.







1.Tweed φόρεμα

Όπως το δημιούργησε η Chanel στα 50s, το ανέδειξε η Jackie Kennedy στα 60s και το επανεφηύρε ο Balenciaga το 2021, το tweed dress έχει έρθει για να μείνει και να μας δώσει την αίγλη και το στυλ της κομψότητας.



2. Luxury καλσόν & κολάν

Εάν σας αρέσει το άνετο ντύσιμο, αλλά θέλετε ταυτόχρονα ένα πιο σοφιστικέ στυλ προτείνουμε καλσόν ή κολάν σε έντονα χρώματα και ιδιαίτερα σχέδια.




3.Πλεκτά total look


Μέσα σε όλα, η πανδημία μας έμαθε ότι την έσχατη στιγμή θα επιλέξουμε την άνεση. Έτσι λοιπόν, το knitwear, που αντικαθιστά φέτος το comfort suit της καραντίνας, ήρθε σε όλα τα σχέδια, χρώματα και είδη για να μας δώσει την άνετη και μοδάτη πινελιά στην γκαρνταρόμπα μας.


4. Το πουλόβερ του παππού


Τη μεγαλύτερη τάση του περασμένου χρόνου - το πλεκτό γιλέκο - έρχεται φέτος το φθινόπωρο να αντικαταστήσει επάξια το πουλόβερ του παππού σε όλα τα σχέδια και χρώματα που μπορείτε να φανταστείτε. Συνδυάστε το με τα σωστά αξεσουάρ, ώστε να δείχνετε φρέσκιες και στυλάτες και όχι σα να βγήκατε από χρονοντούλαπο.


5. Κίτρινο χρώμα


Το Pantone institute ανέδειξε για πρώτη φορά το 2021 δυο χρώματα ως κυρίαρχα για τη χρονιά αυτή. Το γκρι για τη σταθερότητα που χρειαζόμαστε ως ανθρωπότητα μετά την πανδημία και το κίτρινο ως ένδειξη αισιοδοξίας και ελπίδας. Δε θα μπορούσαν λοιπόν οι σχεδιαστές να μη συμπεριλάβουν την αισιοδοξία του κίτρινου στις φθινοπωρινές συλλογές τους. Κίτρινο σε όλο του μεγαλείο... κι ας βρέχει...




6. Πλισέ φούστα

Από πέρσι που είχε αρχίσει να αχνοφαίνεται στις τάσεις, η πλισέ φούστα συνεχίζει και φέτος να είναι πρωτοπόρος. Συνδυάστε την με όλα. Από κλασσικό πουκάμισο μέχρι απλά T-shirts και πουλόβερ, ανάλογα με το στυλ σας.




7. Jeans


Σε κάθε κρίση το φαινόμενο της νοασταλγίας και του ρετρό επανεμφανίζεται. Είναι σα μια τάση του ανθρώπου να επιστρέφει στις ρίζες του, όπου νιώθει ενδόμυχα την ασφάλεια που του λείπει. Φέτος, μετά την πανδημία οι σχεδιαστές δείχνουν μία νοσταλγία στο millenium και στα ανέμελα 90s και έτσι η αναβίωση των wide leg αλλά και των χαμηλόμεσων jeans ήταν αναμενόμενη. Συνδυασμένη με γόβες με μυτερή μύτη, όπως την παρουσίασε ο Balenciaga ή με sneakers, η επιλογή είναι δική σας.










source ielfs.com

152 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page